Gábriel Arkangyal 1. üzenete filmből 

Megteremtettetek magatokban egy világot és azt szeretnétek, hogy erről a világról áradozzunk nektek. Megteremtettetek magatokban egy életet és azt szeretnétek, hogy ez az élet zengje be a mindenséget, ez az élet szóljon arról, hogy mindenki milyen boldog, vidám és harmonikus életet él. Ha ezt szeretnétek, akkor ne nézzetek Megteremtettetek magatokban egy képet és most azt szeretnétek, hogy erről eg minket, mert mi nem fogunk erről beszélni nektek és nem tudjuk azt elmondani, hogy minden, ahogy van, az úgy tökéletes, ahogy működik, és minden, amiben éltek eddig, az úgy harmonikus, ahogy ti gondoljátok. Mi nem erről fogunk nektek beszélni a mai napon, mi csupán elmondjuk és tanácsot adni arra, hogyan változtass az életeden ahhoz, hogy végre megélhesd mindazt, amit igazából szeretnél.

Gábriel Arkangyal vagyok. Szeretettel köszöntelek titeket!

Az érzésben, ami a szívetekben van, ott éltek ti mindnyájan, ott élünk mi és ott él egy olyan égi világ, amiben az Univerzum is benne van. Tekinteteteket, ha a magasba emelitek, mit láttok az égen?

Csillagokat, a napsütést, a holdat, de ebben mind-mind ott vagyunk mi is és ott van egy olyan univerzális erő, amiről mit sem sejtetek.

Az erőben benne van egy érzés, benne van egy hatalmas nagy szeretet, egy szeretet energia, ami ott él a ti szívetekben is.

Szeretetben megteremtettétek önmagatok valóságát és ebben a szeretetben kissé elvesztetek. Elveszett mindaz az érzés, amit odafönn megéltetek, elveszett mindaz, amit odafönn képviseletetek.

A szeretetben megjelent egy olyan erő, egy olyan energiátlanság, amiben el voltatok képesek veszni és nem tudtátok önmagatokat kiteljesíteni.

A szeretetben megjelent egy olyan energia, ami pont az ellenkezőjét váltotta ki belőletek.

Egy olyan érzés, amiben nem tudtátok kiteljesíteni önmagatokat és ezáltal egymás mellé sem tudtatok úgy állni, mint ahogy kellett volna.

Ettől kezdve egymás ellen szegültetek inkább és ezáltal, hogy egymásból nem azt a szeretetenergiát éreztétek, ezáltal még inkább elkezdődött bennetek egy olyan elváltozás, hogy nem tudtátok megélni önmagatokban sem a békét, harmóniát, azt a kiegyensúlyozott létet, amit odafönn éltetek.

A szeretetben megteremtődött volna egy olyan világ itt a Földön, amiben béke, harmónia, kiegyensúlyozottság és a tiszta égi szeretet lángja ragyog.

De ti nem voltatok képesek mindezt megteremteni, mert bennetek olyan érzés uralkodott el, amiben a földi világ javai, a földi világ anyagi dolgai fontosabbak voltak számotokra, mint a szív hangja.

A szívetekben ott van minden.

A szívetekből szólni annyit jelent, a szeret hangján szólni.

A szívetekből cselekedni annyit jelent, a szeretetet kimutatni mások irányába és elfogadni mindazt, amit másoktól kaptok.

De ti nem vagytok képesek szeretni önmagatokat sem.

Hogyan éljem meg önmagam szeretetét? – kérdezitek.

Hogyan tudjam valósággá tenni mindazt, ami egykor odafönn megéltem? – kérdezhetitek tőlünk.

Én azt tudom rá mondani, hogy állj a tükör elé, nézz magadba egy kicsit, gondolkodj el az életeden, gondolkodj el a sorsodon, gondolkodj el azon, hogy mi az, amit megtettél a földi világban mindeddig.

Kik azok, akiknek eddig segítettél és kik azok, akiken már nem tudtál bár segíteni, de ott lettél volna mellettük.

Nézz magadba és gondolkodj el azon, hogy mi is az a szív hangja!

Hallod-e, hogy mit mond a szíved?

Gondolkodtál-e azon, hogy hány ember szorul itt a világon segítségre?

Gondolkodtál-e azon, hogy hány embernek lenne szüksége a te szíved hangjára, a te szíved szeretetére és mindarra, amit odafönn az égivilágban képviseltél?

Én most azért jöttem el közétek, hogy elmondjam nektek emberek, hogy az a szeretet, amit odafönn képviseltél, idelenn a földi világban is megvalósítható.

Minden ember szívében él egy vágy, él egy hatalmas nagy tűz és egy hatalmas nagy akarat.

Ezekből az érzésekből meg lehet testesíteni azokat a belső harmóniából álló rezgéseket, amit kimutathatsz a többi ember irányába.

Amikor ez megtestesül benned, akkor mondhatjuk azt, hogy az égi szeretet idelent a földi világban is létrejött.

Én azt kérem tőletek, hogy éljétek meg önmagatokat, próbáljátok önmagatokat szeretni és ezáltal próbáljátok megteremteni saját valóságotokat úgy, hogy megélitek önmagatok szeretetét, mások szeretetét, másokban megélitek önmagatokat és ettől kezdve minden ember meg tudja élni azt a hatalmas nagy energiát, amit odaföntről hoztatok le.

Szeretném kérni tovább azt is, hogy legyetek őszinték egymással, legyetek és éljetek úgy, ahogy odafönt, és odafönt képviseltétek ezeket az energiákat, amit idelent képtelenek voltatok eddig beteljesíteni.

Az égi világ arra kér titeket, hogy kezdjetek el tanulni, kezdjetek el fejlődni és kezdjétek el megtanítani a többi embert arra, hogy mi az a szív hangja, hogyan tudja megélni önmaga szeretetét és hogyan tudja kiteljesíteni a többi emberben önmagát.

Csak úgy lehet ez, és úgy indulhatsz el ezen az úton, ha kinyitod a szívedet és elkezded feltölteni a többi embert szeretettel.

Kérlek ne tagadd meg azt a szeretetet, amit odafönn képviseltél, másoktól, de önmagadtól sem. Aki nem tudja önmagát szeretni és elfogadni, az hogyan szerethet másokat. Hogyan gondolod azt, hogy itt a földi világban megteremtheted saját békédet, harmóniádat akkor, hogy ha nem vagy képes önmagaddal szembenézni és meglátni saját magad tisztátalanságait.

Ne hidd hogy mi nem látjuk ezeket.

Ne gondold azt, hogy el tudod rejteni bárki elől azt a szomorúságot, azt a fájdalmat, amit megéltél egy adott szituációban, abban az élethelyzetben, amiben igazából te is kárt szenvedtél, nem csak a másik.

Az érzéseidben ott van minden. Az érzéseidben ott él egy vágy arra, hogy megéld magad őszintén, tisztán, szeretettel és ezt átadd másoknak. Én ezt üzenem most nektek Gabriel Arkangyal, hogy szeretettel, békével, harmóniával éljetek itt a Földön és egymással szemben őszintén, tisztán fejezzétek ki mindazt, amit idefenn az égi világban is megteremtettek magatokban. Köszönöm.

Gábriel Arkangyal

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szellemünk útja