Szűz Mária 1.üzenete

 

Szűz Mária 1. üzenete

Ez a film azért született meg, hogy próbáljuk kinyitni a szemeteket, próbáljuk megértetni veletek, hogy ez a világ nem arról szól, amit most éltek.

Ebben a világban nem csak azt kell megélnetek, ami itt zajlik magatok körül most, hanem látnotok kell egy kicsit távolabbra is. Tovább kell néznetek és elgondolkodni azon, hogy földi életemben nem az lehet a fontos, hogy mit gyűjtök, és mit harácsolok össze, hanem a szívnek a szeretete és azt, hogy tisztán meg tudom-e élni önmagamat és másokat.

A földi világotokban hatalmas energiátlanságok indultak el és most szeretnénk, ha ezeket az energiátlanságokat rendbe tennénk a fejetekben és szeretnénk, ha ezeket az energiátlanságokat energiákká változtatva, megteremtenénk nektek a lehetőséget arra, hogy egy új világ részeseivé legyetek.

Mi nem ígérünk nektek semmit.

Mi azt mondjuk, hogy a folyamat elindult.

Az energiák elindultak, nem most, de a mostani hetekben és hónapokban még erőteljesebben és az elkövetkezendő évben pedig még erősebb energiákat fogunk adni rátok.

Hatalmas szomorúságok, fájdalmak lesznek az életetekben, amiben igazából a tisztulási folyamatotokat kell megélni.

Azok, akiknek már ezt előbb elindítottuk, azok már a következő évben boldogságban élhetnek, de nagyon kevés kiválasztott ember az, akik ezt meg tudják élni.

De kérünk titeket, hogy nektek is legyen kitartásotok…

De szeretném azt is elmondani nektek, hogy mindaz az energia, ami már elindult bennetek, visszafordíthatatlan.

Szeretném, ha tudnátok azt is, hogy ezek az energiák hatalmas változásokat indítanak el az életetekben és hatalmas érzéseket nyitnak meg majd bennetek.

Hatalmas erőket fognak megmozgatni körülöttetek és hatalmas univerzális energiákat tudtok majd ezáltal befogadni.

Szükségetek van arra, hogy ez az univerzális energia a földi világotokban megjelenjen.

Szükségetek van arra, hogy ez az univerzális energia a földi világot körbevegye, és ezáltal megteremtődjön a béke és a harmónia szigete.

Egy olyan új világ teremtődhet meg ezáltal, amiben mindenki boldogságban és harmóniában élhet.

De ez nem itt, a földi világotoktól messze, egy hatalmas szellemi világban fog létrejönni, ahol tulajdonképpen folytathatjátok eddigi életeteket csak más formában.

Ez az, ami igazából egy új világ reményét adja nektek.

De ez az, ami elszomoríthat benneteket, mert a földi világotokban megteremtődött már az energiátlanság, amiről nem is tudtatok, mert benne éltetek.

Nem éreztétek, mert részesei voltatok és ettől kezdve nem is voltatok képesek változtatni rajta.

Mi próbáltunk segíteni nektek, de nem tudtuk belőletek olyan erővel kihúzni ezeket a fájdalmakat és energiátlanságokat, ami által változhatna ez a földi világ.

De most itt az ideje, hogy segítsetek magatokon, segítsetek rajtunk és segítsétek annak a világnak a létrejöttét, amiben egykor majd boldogok és őszinték, tiszták lesztek.

Én most arra kérlek titeket, hogy nézzetek szembe önmagatokkal és lássátok meg azt akik vagytok.

Mi nem fogunk mást tenni, csak ott állni mellettetek és segíteni titeket, és nem fogunk mást tenni mint erőt adni nektek ahhoz, hogy képesek legyetek ezt végigcsinálni.

Ne ijedjetek meg a változásoktól az életetekben, ne ijedjetek meg attól, ha másképp kell élnetek, mint eddig, mert ezek az energiák mind azt szolgálják, hogy a szellemed fejlődjön.

Mind azt szolgálják, hogy egy magasabb szeretetrezgésre tudjál lépni.

Én csak annyit tudok mondani ezekkel a változásokkal kapcsolatban, hogy meg kell élnetek.

Annyit tudok mondani, hogy legyetek erősek, és hogy próbáljatok kitartóak lenni, mert nem fog rajtatok múlni az, hogy mi lesz a változásnak a vége.

Csupán az múlik rajtatok, hogy hogyan élitek meg.

A változást elindítottuk.

Tehát ettől kezdve így vagy úgy, mindenképp bekövetkezik az életedben a változás, ha eddig nem úgy éltél, ahogy kellett volna, nem tudtál őszinte és tiszta lenni önmagaddal, és nem csak ebben az életedben, hanem előző életeidben is.

Ne ijedj meg attól sem, ha azt gondolod, hogy korábbi életeidben megélt dolgaidat miért most kell megélned újból és revansot miért most kell szolgáltatni erre ebben az életben.

De mi azt mondjuk neked, hogy mi csak így tudunk kitisztítani, csak így tudsz elindulni a tisztulás útján.

Én azért jöttem most el, hogy próbáljalak biztatni titeket, hogy próbáljak esélyt adni nektek arra, hogy önmagatok lehessetek, és hogy itt a földi világban meg tudjátok élni mindazt az igazságot, becsületet, tisztaságot, őszinteséget, amit odafönn is megéltetek.

Nem szeretnék sokat beszélni, csak azt szeretném kérni tőletek, hogy legyen hitetek, legyen magatokban erő, kitartás és bizodalom az égi világgal szemben, hogy soha nem hagy cserben bennetek és soha nem engedi el a kezeteket.

Nem tudok mást mondani, csak azt, hogy szeretlek titeket és szeretném, ha minden ember szívében elindulna a boldogságra való törekvés, minden ember szívében elindulna egy vágy arra, hogy ő is szeretne egy olyan világ részese lenni és részesévé válni, amiben csak a szeretet, a tisztaság, a becsület, a harmónia és az összetartás a legfontosabb. Köszönöm.

Szűz Mária


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szellemünk útja